fbpx

Verzendopties

Verzenden of bezorgen van producten kan op verschillende manieren gebeuren en hebben ook verschillende voorwaarden. Afhankelijk van het product dat u kiest worden de betreffende voorwaarden en kosten automatisch getoond op de checkout pagina. Wilt u levering buiten Nederland, neem dan contact met ons op. De verschillende opties zijn:

Levering door PostNL.
Op basis van het gewicht kost een verzending via PostNL € 6,95 of € 13,25. De gewichten van uw aankopen worden automatisch bij elkaar opgeteld. U betaalt dus maar één keer verzendkosten over het totale gewicht.
De levertijd via PostNL bedraagt 2-4 werkdagen. Als u niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals de bestelling aanbieden. Als u wederom niet thuis bent kunt u uw pakket afhalen bij het dichts bijzijnde PostNL afhaalpunt.

Bezorging door pakketdienst.
Wanneer het product dat u koopt groter of zwaarder is dan door PostNL kan worden bezorgd zal deze bezorgd worden door onze pakketdienst. De prijzen zijn in dit geval specifiek per product (€40, €85 of €140). Uw woonplaats in Nederland heeft geen invloed op de kosten (excl. waddeneilanden). De totale kosten worden automatisch getoond op de checkout pagina.
Levering via de pakketdienst verloopt altijd op afspraak. U wordt gebeld door een medewerker van de pakketdienst om de leverdag en -tijd met u af te spreken. Bezorging geschiedt normaliter tussen de 3-6 werkdagen.

Let op; bezorging is altijd tot aan de voordeur. Voor zware goederen wordt uw hulp gevraagd bij het uitladen. De chauffeur is, tenzij anders afgesproken, alleen. Wanneer hij onvoldoende assistentie ontvangt is hij genoodzaakt de goederen mee terug te nemen.

Ahalen.
Uiteraard kunt u de producten kosteloos in de showroom van Brût Amsterdam afhalen. Aangezien wij niet elke dag aanwezig zijn zullen wij contact met u op nemen om een afspraak in te plannen.